fredag, maj 07, 2021

Den fyrahundraelfte dagen: Händelselöst

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag fyrahundraelva i isolering. Inte mycket har hänt idag. Jobbade min tre timmar. Bakade en kladdkaka att ta med till lotten imorgon. Har dammsugit i sovrummet, det kan inte finnas speciellt mycket dun kvar i täcket. Kunde ha lådorna med plantor ute en dryg timme idag.

Fingret med skärsåret sitter å andra sidan fortfarande kvar.

Borde boka en tvättid.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hur var det Alfons Åberg sa?
Nått stil med att man måste ha tråkigt för att ha roligt sen. Kanske gäller händelselösa dagar också. Hoppas det händer desto roliga saker i morrn.
//Marianne

Bloggblad sa...

Jag såg till min glädje att det börjat röra sig i en av de två krukor där jag satt nåt ...bollaktigt. Har glömt namnet. Ser pyttesmå knoppar på ett par rosenskäror (förra årets började inte blomma förrän väldigt sent) men annars har det inte rört sig nåt i krukorna. Mina står under tak på altanen. I början tog jag in om nätterna, men nu räknar jag med att de vant sig - och att ev frost inte går igenom taket.

Vonkis sa...

Marianne
Det var nog något sånt han, eller pappan, sa.

Bloggblad
Aklejorna jag sått tvärdog när jag la lite lite jord på briketterna de stod i, det har jag verkligen inte räknat med. Annars har det mesta verkligen stått still i några veckor nu. Det behövs sol och värme nu.

Anni sa...

En dag med kladdkaka är inte en händelselös dag!

Vonkis sa...

Anni
Ha ha, det har du i och för sig rätt i!