lördag, juli 17, 2021

Kvällsaction

Välkommen till KvällsBloggen

Det har blivit änne en dag då jag sovit en hel del men på kvällskvisten åkte vi till odlingslotten för att arbeta lite. Det var till och med så temperaturen blev ganska så skön där ute till slut. Jag orkade klippa gräset utan att förgås, bara en sådan sak.

Den ena stockrosen har börjat blomma. Jag har mest bara sett stockrosor där blommorna är stora klockor så den här var en rolig överraskning.

Eftersom vi kom till lotten på kvällen blev det ganska sent innan vi åkte hem, klockan var strax efter 22. På hemvägen blev vi omkörda av flera bilar som körde otroligt snabbt, vår teori är att det var några som var ute och kappkörde eller något liknande.

Men även när vi stod utanför hos mig hände något märkligt. Flertalet bilar kom, saktade in och gjorde en u-sväng vid oss. Efter en stund började det komma ut folk och när jag öppnade bildörren luktade det sur rök. Det har brunnit i Vrinneviskogen några timmar så brandröken skulle kunna komma från den men vad det andra berodde på har jag ingen aning om.

2 kommentarer:

Anni sa...

Fyllda stockrosor är väldigt vackra, men du får inga frön från dem.
I värmen är det skönt att vara kvällsmänniska. Jag får mycket mer gjort då. Men hu så hemskt det har varit att jobba i butiken, varmare inne än ute!

Vonkis sa...

Anni
Aha, det visste jag inte. Betyder det att de bara är ettåriga?

Kan tänka mig att det blir varmt i butiken, mitt i stan sådär.
Om jag inte varit kvällspigg hade det inte blivit något alls gjort senaste tiden :-)