måndag, juli 05, 2021

Umgänge!

Välkommen till 

What a difference a day makes. 

Ni kan gången vid det här laget gissar jag. Efter lite plock och fix här hemma står en tur ut till lotten på schemat. Vi har sått lite rädisor, spenat och pak choi, den tredje lådan har fått sin rabatt vid ena kortsidan, några tomater har fått lite extra stöd. och så har ännu en hyacint slagit ut. Den här skulle ha varit röd men visade sig vara väldigt mörkt lila. blommorna som står runt den (kan inte namnet på dem) kommer få blommor i samma färg. Ibland har man helt enkelt tur för jag kom verkligen inte ihåg vilken färg de olika hyacinterna hade när jag satte lökarna i våras.

Och nu jägarns, nu ska ni höra. Efter att jag varit på lotten följde jag med Suzan hem! Där blev det tacos och så såg vi på Captain America, the first avenger. Äntligen har jag fått några att se marvel-filmerna med.

Vem hade trott det för en sisådär 67 veckor sedan?

6 kommentarer:

Versch sa...

Woop woop!
Äntligen får man väl säga!
Så härligt det måste kännas för dig att äntligen fått lämna isoleringen och få börja umgås med andra igen. ❤️

Vonkis sa...

Versch
Det är så ljuvligt underbart att det inte går att beskriva riktigt.

mossfolk sa...

Kändes det inte konstigt.
Vi hade vänner på besök här för första gången på evigheter idag. De kom nästan insmygandes och sa att det verkligen kändes märkligt att bara... kliva in. Inomhus!
Hur nära kunde man stå liksom. Och borde man ha handsprit. Tala om att vi har anpassat oss under alla de här veckorna.
Turligt nog fikade vi sedan ute -det gäller ju att vänja sig lite i taget ;)

Vonkis sa...

mossfolk
Jo, lite märkligt kändes det och när vi åt var jag väldigt fnissig.
Kanske hjälpte lite att jag ändå umgåtts en del med Suzan på odlingslotten så jag är van att vara med henne. Vi får se hur det bli när det är någon annan jag ska umgås med :-)

Anni sa...

Det är så ovant att få umgås hemma hos andra! Tur att man inte visste hur långvarigt det här skulle bli när det drog igång - och tänk att vacciet kom så fort och förändrade så mycket!
Tackolov för vetenskapen!

Vonkis sa...

Anni
Visst är det ovant.
Hade vi vetat i förväg hur det skulle bli, då vete det tusan hur det blivit med allt. Tack och lov för vetenskapen, hundra procent. Nu är det bara att hoppas att de allra flesta vaccinerar sig också.