torsdag, juli 08, 2021

Film ska ses på bio!

Välkommen till FilmBloggen

Åh. Som jag har längtat efter att få se en Marvel-film på bio, och nu är det gjort! Filmstaden tog sitt uppdrag att corona-säkra salongen på allvar. Varannan rad var helt tom och det var två tomma platser mellan varje sällskap. För säkerhetsskull hade jag valt en plats långt bak och längst ut på kanten närmast utgången.

Filmen då, Black Widow? Den var riktigt bra, mer Winter Soldier än Thor om jag säger så. Det är tråkigt att det tog så här länge innan vi fick veta Natasha Romanoffs historia och sorgligt att hennes del i mcu är slut nu. Men Marvel vet hur man knyter ihop säckar och presentera nya karaktärer, det är då ett som är säkert.

Jag trodde alla kände till Marvels post-credit scener vid det här laget men det var faktiskt några som gick när eftertexterna började rulla. Synd för dem, för det var väl värt att vänta.

3 kommentarer:

Bloggblad sa...

Jag fattar inget ... men så har jag i stort sett slutat att titta på film.

Anni sa...

Var det fullt på de tillåtna platserna eller var det mer rymd omkring dig? Jag har två fribiljetter jag borde utnyttja. En kund på Castor tyckte att jag var så trevlig att jag fick dem av henne. Hon jobbade med inköp av film till biografer. Ibland lyckas man :-)

Vonkis sa...

Bloggblad
:-)

Anni
Det var väldigt luftigt, det såg inte ut som alla tillåtna platser användes.
Vilken fin gest av kunden!