lördag, juli 31, 2021

Lördag

Välkommen till LördagsBloggen

Lördag, det betyder Melodikrysset som löses i grupp. Så även idag även om krysset var senarelagt med en timme på grund av OS. nu gjorde det verkligen inget när vi istället för Eldemannens frågor fick höra handbollsdamerna vinna över Brasilien och därmed säkra slutspelsplats! 

Idag har jag även äntligen kommit ner till tvättstugan och tvättat, några dagar utan pressande sol så går det att röra på sig utan att dö. Tyvärr har den utlovade åskan uteblivit än så länge men skam den som ger sig, någon gång ska väl åskan hitta hit.

Direkt när Melodikrysset var inklickat var det dags för mer os med längdhoppskval och så, så klart, herrarnas final i diskus. Så här såg det ut på min dator. Resultatrapport i det vänstra fönstret, SVTs livechatt i det högra och så Radiosportens referat på radion. Jag hade min analoga radio igång för att det inte skulle bli någon fördröjning. Det var lite fint att höra hur rörd Miro Zalar blev när Daniel Ståhl vann guld och Simon Pettersson vann silver. Han bad till om med om ursäkt till kommentatorn Alexander Lundholm för att han inte kunnat vara professionell på en stund.

Annars då? Planen var att tömma kartongerna som päronen hade med sig från huset men jag fastnade vid Netflix och det jag trodde var den sista säsongen av Modern Family. Det var det inte. Men men, kartongerna finns ju kvar. 

2 kommentarer:

Anni sa...

Sportradion är alltid bäst! Men jag vill ju se också ... ibland har jag haft ljudet från radion till tevebilder, det borde jag kanske göra nu under OS också!

Vonkis sa...

Anni
Älskar Radiosporten.
Jag har Femman men har förstått att det är otroligt mycket reklam, även mitt i matcherna där och något abonnemang har jag inte velat köpa. Annars hade jag nog gjort som du, tittat med ljud från radion.